Josep Ramon Perera: “Un punt extra de vitalitat amb l’Ozó”

Avui tenim el plaer d’estrenar nova secció en què explicarem els testimonis reals dels nostres pacients. Ningú millor que els nostres Nexfriends per compartir les seves experiències personals i transmetre la satisfacció dels resultats obtinguts.

Us presentem al Josep Ramon Perera, un pacient que acaba d’entrar als 40 i des dels 30 anys cuida amb gran mesura del seu aspecte físic. La seva rutina ha estat fins ara practicar molt esport, com el  Fitness; vetllar per una dieta equilibrada baixa en hidratats i cuidar la seva pell amb cremes antiaging.  Tot i que en Josep Ramon es considera un home amb gran vitalitat i energia, ha volgut incorporar en les seves rutines un nou tractament per començar a cuidar-se interiorment perquè el pas del temps no interrompi el dinamisme que el caracteritza. Analitzant el seu tipus de vida i els seus propòsits vam identificar que el què necessitava era sessions d’Autohemoteràpia amb Ozó Mèdic . Un tractament que consisteix a extraure una petita quantitat de sang (uns 100 ml.) mitjançant una via estèril perquè es barregi amb l’ozó que surt del generador, i retornar-la ja ozonitzada a la vena per la mateixa via. Amb aquest tractament gaudim de tots els beneficis de l’Ozonoteràpia: antioxidant, regeneradora, germicida, aporta vitalitat, millora la capacitat física, mental i el rendiment esportiu.

 

A continuació, en J.R. ens explica la seva experiència i les seves sensacions:

autohemoterapia

“En la meva primera sessió no tenia ben clar com seria el procés del tractament, em va sorprendre la seva rapidesa perquè en menys de 20 minuts ja estava fora de la consulta. La tècnica és totalment indolora i sense efectes secundaris, només vaig sentir una punxada similar a una simple extracció de sang. Tot i que la infermera em va comentar que podria notar alguna sensació de calor no vaig sentir cap molèstia. També, em va donar molta confiança que el doctor i la infermera em comentessin que el sistema revisa contínuament el tractament per garantir la màxima seguretat.”

“Només amb dues sessions he pogut sentir una gran vitalitat en el meu dia a dia, així que ho recomano a totes aquelles persones que vulguin aportar un punt extra d’energia a les seves vides”.

“Els efectes pensava que els aniria experimentant amb el pas dels dies i a mesura que realitzes més sessions però aquella mateixa nit vaig descansar profundament i amb una gran sensació de benestar. Sobretot em vaig sorprendre al dia següent, quan després de la jornada laboral i l’estrès diari amb els nens i la casa, vaig anar al gimnàs i vaig entrenar d’una manera més intensa que altres dies perque havia afrontat el dia amb molta energia sense cansar-me, així que vaig fer un entrenament “d’espartà”. També, destacar que em vaig recuperar més aviat del cansament de l’entrenament.”