Generalitats

Ozonoteràpia Lleida

Nexus es congratula en anunciar-vos la posta en marxa una nova Unitat que no sols complementarà els tractaments mèdic-estètics i antienvelliment que venim realitzant, si no que obrirà una ampli ventall de tractaments de nombroses patologies mèdiques. Ens referim a la nova Unitat de Ozonoteràpia Mèdica.

Però, ¿Que es l’ozó mèdic? Es una barreja d’oxigen i ozó que es genera gràcies a uns aparells específics: Els generadors. Com no podia ser d’una altra manera, a Nexus hem optat per la tecnologia més evolucionada i disposem en exclusiva de la marca de referència mundial en generadors d’ozó mèdic. En aquest procés, el metge especialista determina la concentració, dosi i via d’administració del gas segons la indicació clínica, la patologia i les condicions del pacient.

Científicament provat i contrastat, l’ozó mèdic presenta com a principals beneficis, el ser:

Revitalitzant i Regenerador

Estimula les defenses de l’organisme, promou la cicatrització d’úlceres i de teixits articulars malmesos com en l’artrosi, i promou la recuperació funcional de nombroses malalties degeneratives.

Antioxidant

Es l’únic mitjà conegut que es capaç d’estimular els enzims cel·lulars antioxidants, eliminant els radicals lliures responsables de l’envelliment cel·lular i de processos degeneratius orgànics.

Antiinflamatori

La seva aplicació local neutralitza els mediadors neuroquímics responsables de la sensació dolorosa i facilita la metabolització i eliminació dels mediadors inflamatoris.

Antivíric i germicida

Inactiva o elimina tot tipus de gèrmens patògens com bactèries, virus i fongs.

Tot aquest enorme potencial es canalitza, segons el pacient i la seva patologia, a través de diferents vies d’administració:

 • Infiltracions (Subcutània, Intramuscular, Intraarticular, Intradiscal, Paravertebral)
 • Autohemoteràpia Major i menor
 • Aplicacions transcutànies
 • Aplicacions tòpiques mitjançant olis i cremes ozonitzades
 • Insuflacions rectals i vaginals
 • etc.

I ens permet estructurar la Pràctica Clínica en 3 grans àrees:

ÀREA DE MEDICINA ESTÈTICA I ANTIAGING: L’Autohemoteràpia Major es, sens dubte, un dels tractaments estel·lars amb ozó mèdic pel seu efecte preventiu i terapèutic de l’envelliment. Per la seva importància, li dedicarem properament un article monogràfic. A més, millora també la sensació de benestar en general, incrementar la qualitat del son i augmenta les prestacions físiques en general.

Dins de la Medicina Estètica, l’ozonoteràpia mèdica mitjançant infiltracions, es avui per avui un tractament punter i d’alta eficàcia, sol o combinat, pel rejoveniment facial  i  per combatre la cel·lulitis i les adipositats localitzades a nivell d’abdomen, malucs, cuixes i genolls.

ÀREA DEL DOLOR: L’ozó mèdic té un potent efecte antiinflamatori sense els efectes secundaris de la medicació antiinflamatòria tant esteroide (corticoides) com no esteroide.

A més, incrementa la microcirculació  en les estructures múscul-tendinoses i té un efecte analgèsic immediat i durador. Per tot això, es un tractament molt indicat  en patologies com: Artrosi, Lumbàlgia, Ciatàlgia, Hernies discals, Conflictes discorradiculars, etc

Els tractaments se efectuen mitjançant infiltracions locals ja siguin a nivell subcutani, intraarticular, periarticular, intramuscular o intradiscal, son de tipus ambulatori, d’uns 10-20 minuts de durada i no requereixen hospitalització.

ÀREA DE PATOLOGIES MÈDIQUES: Entre les patologies que es poden tractar amb  Ozonoteràpia Mèdica, destacarem:

 • Angiologia i Flebologia: Arteriopaties perifèriques i cerebrals, Insuficiència venosa, nafres per decúbit, diabètiques i postflebítiques.
 • Neumologia: Bronquitis Crònica, Emfisema i Asma Bronquial.
 • Medicina Interna: Malaltia de Crohn, Colitis Ulcerosa, Hepatitis.
 • Neurologia: Cefalees, Depressió i Ansietat, malaties neurodegeneratives.
 • Oftalmologia: Degeneració Macular associada a l’edat, Retinopatia Diabètica.
 • Dermatologia: Múltiples Acne,  Dermatitis Atòpica i Psoriasi.
 • Ferides i nafres infectades.
 • Candidiasis de repetició.
 • Síndrome de la Fatiga Crònica.
 • Coadjuvant en tractaments oncològics.
 • etc etc.

Un equip altament qualificat i especialitzat en aquesta teràpia, la aparatologia de referència mundial en aquest àmbit, la personalització del tractament i la col·laboració amb altres centres d’ozonoteràpia a nivell nacional i internacional, constitueixen les bases sobre les que Nexus  edifica uns tractaments amb el màxim prestigi, rigor científic i, sobretot, eficàcia.

 

Potser estaves buscant:

Ozonoteràpia mèdica Lleida, generalitats ozó mèdic, ozó mèdic Lleida, tractaments ozonoteràpia Lleida.Compartir: