Joan Orobitg: “Pensava que ja no podria fer més esport però amb l’Ozó Mèdic tot és possible!”

En Joan Orobitg és un gran aficionat a l’esport que, per culpa de diferents molèsties a l’esquena, va haver de disminuir el seu ritme però, gràcies als beneficis de l’Ozó Mèdic de Clínica Nexus ha aconseguit tornar a competir.

A continuació ens explica la seva gran experiència:

“Tota la vida he estat practicant esport intensament i tota mena d’activitats com el tenis, la natació, el futbol sala… No obstant això, per qüestions de temps, avui en dia, només em dedico al pàdel i, a l’estiu vaig haver de deixar-ho durant 3 mesos perquè em van diagnosticar 4 hèrnies a l’esquena, el dolor m’impedia jugar. A partir de llavors, vaig començar a moure’m per buscar una solució per disminuir aquestes molèsties. Primer vaig anar al fisioterapeuta, però no notava millora amb les sessions, així que vaig decidir preguntar a Clínica Nexus, ja que tenia molt bones referències, si tenien alguna solució per a mi”.

“En la primera visita informativa, la directora del centre, Montse Monjo, va analitzar el meu cas i em va recomanar que provés les infiltracions amb Ozó Mèdic que, m’ajudarien a minorar els dolors i a revitalitzar-me. En un principi, vaig estar una mica escèptic al mètode perquè no em podia creure que tingués tants beneficis: antioxidant, regenerador, germicida, aporta vitalitat, millora la capacitat física, mental i el rendiment esportiu. Només en una sessió els resultats em van sorprendre molt, ja em vaig començar a sentir amb més energia i amb menys molèsties, però després de la cinquena sessió les sensacions i els resultats foren brutals! Un gran exemple és que aquesta setmana he pogut jugar 4 partits de pàdel sense cap sofriment i això, mesos enrere, era impensable, abans feia un partit i havia de deixar de jugar durant 15 dies.”

 

 

Les infiltracions amb Ozó Mèdic és un tractament senzill, indolor i es realitza en poc temps (15 minuts).Consisteix en realitzar unes petites puncions per aplicar l’ozó directament a les zones a tractar. Estic molt agraït a tot l’equip de Clínica Nexus per com m’han tractat, i pels resultats obtinguts amb l’Ozó, ja que pensava que no podria practicar més esport a escala amateur i actualment estic competint en pàdel juntament amb els meus fills.”

Ho recomano a tots els que em diuen que els hi fa mal el braç, l’esquena o qualsevol molèstia que tinguin que els impedeixi continuar amb els seus hàbits. Destacar que el tracte de Clínica Nexus és espectacular i et fan sentir com a casa. A més, et trobaran la solució a tots els teus problemes!”