Clínica Nexus assisteix al I Congrés Internacional d’Ozonoteràpia Integrada

Els dies 8 i 9 de febrer, s’ha celebrat a Torremolinos (Màlaga) el I Congrés Internacional d’Ozonoteràpia Integrada coordinat per l’Associació Espanyola de Professionals en Ozonoteràpia (AEPROMO) juntament amb GMB Ozone.

L’ozonoteràpia està a l’ordre del dia i les xifres evidencien la seva creixent importància. Es practica cada vegada més en diferents parts del món. L’existència de més de 47 associacions nacionals i internacionals d’ozonoteràpia i de més de 26.000 ozonoterapeutes així ho avala.

Més de 500 assistents han participat en el programa previst, durant aquests dies, de conferències i tallers on experts en l’àmbit de la medicina i la dermocosmètica terapèutica, entre altres, han abordat l’aplicació de l’ozó en els següents casos:

Dolor crònic en malalties reumatològiques o traumatològiques
L’ozonoteràpia en ginecologia i pediatria
El paper de l’ozó en el càncer i els radicals lliures
L’ozonoteràpia en tractaments medicoestètics com la cel·lulitis o l’estrès oxidatiu
En dermocosmètica, i en la qualitat assistencial en la psoriasi amb ozonoteràpia
Clínica Nexus, en el seu objectiu fundacional d’unir la medicina estètica amb la salut, és pionera a Lleida en la implementació de tractaments d’ozó en les àrees com la dermocosmètica, antienvelliment, medicina preventiva, tractament del dolor i tractament de patologies mèdiques. A més, a tots els seus espais, l’aire s’ozonitza per mantenir unes instal·lacions saludables i lliures de microorganismes patògens.