NEXUS, Unitat d’Ozonoteràpia Mèdica

Nexus es congratula d’anunciar-vos la posada en marxa d’una nova unitat que no sols complementarà els tractaments medicoestètics

i antienvelliment que realitzem, sinó que obrirà un ampli ventall de tractaments de nombroses patologies mèdiques. Ens referim a la

nova Unitat d’Ozonoteràpia Mèdica.

Però, què és l’ozó mèdic? És una barreja d’oxigen i ozó que es genera gràcies a uns aparells específics: els generadors. Com no podia ser de cap altra manera, a Nexus hem optat per la tecnologia més evolucionada i disposem en exclusiva de la marca de referència mundial en generadors d’ozó mèdic. En aquest procés, el metge especialista determina la concentració, dosi i via d’administració del gas segons la indicació clínica, la patologia i les condicions del pacient.

Científicament provat i contrastat, l’ozó mèdic presenta com a principals beneficis que és:

Revitalitzant i regenerador: estimula les defenses de l’organisme, promou la cicatrització d’úlceres i de teixits articulars malmesos, com en l’artrosi, i promou la recuperació funcional de nombroses malalties degeneratives.

Antioxidant: és l’únic mitjà conegut que és capaç d’estimular els enzims cel·lulars antioxidants, eliminant els radicals lliures responsables de l’envelliment cel·lular i de processos degeneratius orgànics.

Antiinflamatori: la seva aplicació local neutralitza els mediadors neuroquímics responsables de la sensació dolorosa i facilita la metabolització i eliminació dels mediadors inflamatoris.

Antivíric i germicida: inactiva o elimina tot tipus de gèrmens patògens, com bacteris, virus i fongs. Tot aquest enorme potencial es canalitza, segons el pacient i la seva patologia, a través de diferents vies d’administració:

  • Infiltracions (subcutània, intramuscular, intraarticular, intradiscal, paravertebral)
  • Autohemoteràpia (major i menor)
  • Aplicacions transcutànies
  • Aplicacions tòpiques (mitjançant olis i cremes ozonitzades)
  • Insuflacions (rectals i vaginals)

I ens permet estructurar la Pràctica Clínica en 3 grans àrees:

Àrea de Medicina Estètica i Anti-aging

L’autohemoteràpia major és, sens dubte, un dels tractaments estel·lars amb ozó mèdic pel seu efecte preventiu i terapèutic de l’envelliment. Per la seva importància, li dedicarem properament un article monogràfic. A més, millora també la sensació de benestar en general, incrementa la qualitat del son i augmenta les prestacions físiques en general.

Dins de la Medicina Estètica, l’ozonoteràpia mèdica mitjançant infiltracions és, ara per ara, un tractament innovador i d’alta eficàcia, sol o combinat, per al rejoveniment facial i per combatre la cel·lulitis i les adipositats localitzades a escala d’abdomen, malucs, cuixes i genolls.

Àrea del Dolor

L’ozó mèdic té un potent efecte antiinflamatori sense els efectes secundaris de la medicació antiinflamatòria, tant esteroide (corticoides) com no esteroide.

A més, incrementa la microcirculació en les estructures musculotendinoses i té un efecte analgèsic immediat i durador. Per tot això, és un tractament molt indicat en patologies com: artrosilumbàlgia, ciatàlgia, hèrnies discals, conflictes discoradiculars, etc.

Els tractaments s’efectuen mitjançant infiltracions locals, ja siguin a nivell subcutani, intraarticular, periarticular, intramuscular o intradiscal, són de tipus ambulatori, d’uns 10-20 minuts de durada, i no requereixen hospitalització.

Àrea de Patologies Mèdiques

Entre les patologies que es poden tractar amb Ozonoteràpia Mèdica, destacarem:

Angiologia i Flebologia: arteriopaties perifèriques i cerebrals, insuficiència venosa, nafres per decúbit, diabètiques i postflebítiques.

Pneumologia: bronquitis crònica, emfisema i asma bronquial.

Medicina Interna: malaltia de Crohn, colitis ulcerosa, hepatitis.

Neurologia: cefalees, depressió i ansietat, malalties neurodegeneratives.

Oftalmologia: degeneració macular associada a l’edat, retinopatia diabètica.

Dermatologia: múltiples acnes, dermatitis atòpica i psoriasi.

Ferides i nafres infectades

Candidiasi de repetició

Síndrome de la fatiga crònica

Coadjuvant en tractaments oncològics


Un equip altament qualificat i especialitzat en aquesta teràpia, l’aparatologia de referència mundial en aquest àmbit, la personalització del tractament i la col.laboració amb altres centres d’ozonoteràpia a escala nacional i internacional, constitueixen les bases sobre les quals Nexus edifica uns tractaments amb el màxim prestigi, rigor científic i, sobretot, eficàcia.


Dr. Samuel Pinós, col·legiat 2825

Màster Universitari en Medicina Estètica

Especialista universitari en Medicina Estètica

Membre numerari de la Societat Espanyola de Làser Medicoquirúrgic

Director de la Plataforma Làser de Nexus Biomèdic

C/ Segrià, 26-30, Pg. de Ronda, 74-76 · 25006 Lleida · 973 27 98 10 · www.nexusgroup.es



Compartir: